Tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Päivitetty 24.5.2018.

Rekisterinpitäjä

Plan&Care Sports Oy Y-tunnus: 2845110-2
Kaviokatu 24 as. 4
15830 Lahti

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Teemu Varis, info@coachtools.fi

Rekisterin nimi

Plan&Care Sports Oy - Asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietolain 8 §:n mukaiset yleiset edellytykset;
Asiakassuhteen hoitaminen ja ylläpito
Asiakaskirjeet ja tiedotteet
Markkinointi omille asiakkaille
Analysointi ja tilastointi

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot

Nimi
Syntymäaika
Sähköpostiosoite
Osoite
Puhelinnumero
Asiointikieli

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaiden itsensä itsestään antamat tiedot
Asiakkaiden itse antamat tarjonnan estot

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Henkilö- ja yritystietojen säilytysaika

Henkilö- ja yritystietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen muun muassa asiakassuhteen ylläpitämistä, palvelujen tarjoamista asiakkaille sekä kirjanpitoa varten. Tiedot poistetaan kun niiden säilytys ei enää ole tarpeen.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot säilytetään teknisesti suojattuina turvallisessa palvelinsalissa. Fyysinen pääsy palvelinsaliin, jossa tiedot sijaitsevat on estetty kulunvalvonnan sekä muiden turvatoimien avulla. Pääsy tietoihin vaatii riittävät oikeudet, sekä monivaiheisen tunnistautumisen. Mm. palomuuritekniikan avulla estetään ulkopuoliset hyökkäykset ja pääsy rekisteritietoihin. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.

Henkilö- ja yritystietoja käsittelevät vain Plan&Care Sports Oy:n ja yhteistyökumppaniemme erityisesti määrittelemät henkilöt. Nämä tunnistautuvat järjestelmiin henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus muun muassa:

  • pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista tai poistamista taikka käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä
  • tarkastaa ja tarvittaessa saada korjattua mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Rekisterin henkilöllä on oikeus muutoksiin niissä tiedoissa, jotka hänestä on kirjattu virheellisesti rekisteriin.
  • niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen
  • tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle

Suoramarkkinoinnin suostumukset ja kiellot

Asiakkaalla on mahdollisuus estää kaikki Plan&Care Sports Oy:n suorittama suoramarkkinointi ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen info@coachtools.fi

Coachtools - Plan, Care, Succeed

info@coachtools.fi

Plan&Care Sports Oy

c/o Teemu Varis
Kaviokatu 2-4 F 81
15830 LAHTI

Y-tunnus 2845110-2

Kuvat: Anssi Koskinen